By: mansor umar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 13-Jan-2020 12:48 Email | Share | | Bookmark



Sunday, 8-Feb-2009 13:03 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...


Saturday, 20-Dec-2008 21:00 Email | Share | | Bookmark
gambar kahwin

semangat nih nak akad nikah
confident level dah tinggi nih
my frend, sharul tengah tido tu... x ber ubah
View all 9 photos...
Alhamdulillah... akhirnye, dapat jgk, gua melangsungkan perkahwinan gua dengan satu lafaz jek...
...
walaupun tersilap masjid pada asalnye... x gune punye hayat"- member taiping yang bawak gua g masjid yang salah, tapi akhirnye.... gua berjaya jugak sampai ke masjid yang betulll...
tq buat kecik & kodi yang jadi guide gua ke masjid yang betul


Wednesday, 10-Dec-2008 10:45 Email | Share | | Bookmark
GAMBAR TUNANG ADIK GUA - FINA

Bakal adik ipar gua
 
 
View all 6 photos...


Sunday, 23-Dec-2007 05:22 Email | Share | | Bookmark
"BooKING DaY""

ntah apelah buat dia terkejut
Cik manje, akak n Cik Net
my bro n sis
View all 6 photos...
23/12/2007... Tarikh gua booking bakal "org rumah" gua...
Biasalah, org ckp klu bertunang ni mcm2 dugaan...tp berkat kesabaran Isteri gua dan gua sendiri..
kami dapat bertahan dan selamat di ijab kabulkan di Masjid Pengkalan Aur...
TQ buat family dan kawan2 yg byk support, especially my Sister, Cik Net (my aunt's) n my Mother in Law...
TQ so much.....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net